Vervekonkurranse

• Medlemskapet må være betalt før vi registrerer den vervede.
  • Konkurransen varer frem til 31. desember 2018. Vinneren blir informert på nyåret.
  • Send inn ett skjema for hver person du verver.
  • Medlemskapet varer frem til ny fakturering ca. 1 mars 2019.
  • Personen du har vervet vil få en forespørsel fra oss før vi fakturer om vedkommende ønsker å være medlem i 2019. Ordinært medlemskap koster kr 250 per år.
  • Faktura for neste år vil komme på e-post og vedkommende vil få mulighet til å velge autogiro.

Spørsmål merket * er obligatoriske.

Bipolarforeningen følger helsemyndighetens råd om smitteforebygging i forbindelse med Korona-utbruddet. Som følge av dette er flere av våre fysiske aktiviteter avlyst inntil videre. Følg med på facebook-siden vår for oppdatert informasjon om arrangementer.

Vi gleder oss til vi kan ønske dere velkommen til aktiviteter og møteplasser som vanlig igjen!