Spørreundersøkelse: Hva ønsker du av oss?

Kjære medlem, hva ønsker du deg av medlemstilbud og annet fra Bipolarforeningen? For å vite hva våre medlemmer har behov for, ønsker vi at du svarer på denne korte undersøkelsen og hjelper oss å utvikle gode medlemstilbud, kurs og annet vi ser at det er behov for. Din stemme er viktig og vi setter stor pris på deltakelsen!

Personlige opplysninger vil ikke bli gitt videre og svarene er helt anonyme.

Svarfrist: 9. februar

Spørsmål merket * er obligatoriske.

Bipolarforeningen følger helsemyndighetens råd om smitteforebygging i forbindelse med Korona-utbruddet. Som følge av dette er flere av våre fysiske aktiviteter avlyst inntil videre. Følg med på facebook-siden vår for oppdatert informasjon om arrangementer.

Vi gleder oss til vi kan ønske dere velkommen til aktiviteter og møteplasser som vanlig igjen!