Medikamentkurs i Oslo lørdag 31. august 2019

Tid:
Lørdag 31. august 2019 fra 10.00-15-00. Registrering fra 9.30.

Sted:

Rikshospitalet Oslo, grønt auditorium - Sognsvannsveien 20, 0372 Oslo

Bindende påmelding. Avbestilling innen fredag 23. august.
Ved senere avbestilling refunderes ikke deltakeravgiften. Deltakeravgift refunderes ikke ved manglende oppmøte uten legeerklæring.

Kurset får tilskudd fra studieforbundet Funkis og registreres i studieforbundets datasystem. Ved å melde deg på kurset gir du samtykke til å registrere navn, fødselsdato, telefon, adresse og e-post. Det er kun foreningen og studieforbundet som har tilgang til opplysningene, og de vil kun bli brukt til dette formålet.

.

Spørsmål merket * er obligatoriske.

Bipolarforeningen følger helsemyndighetens råd om smitteforebygging i forbindelse med Korona-utbruddet. Som følge av dette er flere av våre fysiske aktiviteter avlyst inntil videre. Følg med på facebook-siden vår for oppdatert informasjon om arrangementer.

Vi gleder oss til vi kan ønske dere velkommen til aktiviteter og møteplasser som vanlig igjen!