Jubileumskampanje - Innmelding med kort

Spørsmål merket * er obligatoriske.

Medlemskap koster 250,- pr år. Dette er et skjema som krever kortbetaling for å fullføres. Ikke fortsett hvis du ikke har kort og kode tilgjengelig.
Du vil motta nyhetsbrev og informasjon fra oss så lenge du er registrert medlem.

Du som melder deg inn i oktober, kan få handlenett og refleks i gave hvis du vil. Kryss av i skjemaet og du vil motta gaven i posten om ikke lenge. Takk for at du vil bli medlem!

Bipolarforeningen Norge forplikter seg til å beskytte ditt personvern. Personvernerklæringen nederst på siden beskriver personopplysninger som vi ber om i forbindelse med ditt medlemskap i Bipolarforeningen og hvordan de behandles.