Surveys

Treffet foregår digitalt på Zoom av hensyn til dagens smittesituasjon. Treffet varer fra ca. kl. 19.00-20.30. Det vil bli sendt ut en lenke til Zoom i kort tid før møtet.
OBS: Påmeldingen må skje innen kl. 15 samme dag. Send mail til kommunikasjon@bipolarforeningen.no om du ikke kan delta likevel.

OBS: Påmeldingen må skje innen kl. 15 samme dag. Send mail til kommunikasjon@bipolarforeningen.no om du ikke kan delta likevel.

Treffet foregår på Zoom, så hvis du ikke har installert det, anbefaler vi at du gjør det i god tid før treffet starter.

Lenke til treffet vil bli sendt deg kort tid før. OBS: Påmeldingen stenger kl 15.

Påmeldingsfrist kl 15 samme dag.

Lenke til treffet vil bli sendt deg kort tid før.

Påmelding er obligatorisk p.g.a. koronaregler.

Har du meldt deg inn med SMS, vil vi gjerne vite om du ønsker å motta gaven eller ikke. Svarer du ja, vil du få tilsendt gaven i posten om ikke lenge!

Velkommen til digital temakveld.

Du vil få tilsendt Zoom-lenke og mer informasjon om innlogging kort tid før arrangementet.

Har du ikke installert Zoom, anbefaler vi at du gjør det nå.

Brosjyrer og drops er til temakvelder, åpne treff, stands og andre arrangementer

Mobilholdere, reflekser og handlenett er forbeholdt stands og temakvelder. Enten som giveaways eller som gave til foredragsholder. Disse skal ikke deles ut på treff.

Alle treffsteder skal ha en roll-up som også tas med på arrangementer og stands.

Vi vil gjerne vite om du er interessert i digitalt åpent treff og ber deg svare på spørsmålene under.

NB: Alle som deltar på treff i regi av foreningen har taushetsplikt.

Skrivekurset foregår på Zoom fra kl. 18-20. Mer informasjon vil bli tilsendt når det nærmer seg.

Hva kan vi gjøre for deg? Svar på spørsmålene hvis du har en ide eller noe på hjertet!

Takk for interessen og for at du melder deg på til temakvelden om selvmord. Hvis du er interessert i nyheter fra oss, kan du også melde deg på til nyhetsbrevet vårt gratis.

Vi trenger å vite hvilken størrelse du trenger og hvor den skal sendes.