Surveys

Tid:
Lørdag 31. august 2019 fra 10.00-15-00. Registrering fra 9.30.

Rikshospitalet Oslo, grønt auditorium - Sognsvannsveien 20, 0372 Oslo

Bindende påmelding. Avbestilling innen fredag 23. august.
Ved senere avbestilling refunderes ikke deltakeravgiften. Deltakeravgift refunderes ikke ved manglende oppmøte uten legeerklæring.

Kurset får tilskudd fra studieforbundet Funkis og registreres i studieforbundets datasystem. Ved å melde deg på kurset gir du samtykke til å registrere navn, fødselsdato, telefon, adresse og e-post. Det er kun foreningen og studieforbundet som har tilgang til opplysningene, og de vil kun bli brukt til dette formålet.

.

Tid:
Lørdag 9. mars, 09:30 - 15:00 (inkluderer registrering, 1 times lunsj og pauser underveis)

Kronstad DPS, Fjøsangerveien 36, 5054 Bergen

Bindende påmelding. Avbestilling innen fredag 1. mars.

• Medlemskapet må være betalt før vi registrerer den vervede.
  • Konkurransen varer frem til 31. desember 2018. Vinneren blir informert på nyåret.
  • Send inn ett skjema for hver person du verver.
  • Medlemskapet varer frem til ny fakturering ca. 1 mars 2019.
  • Personen du har vervet vil få en forespørsel fra oss før vi fakturer om vedkommende ønsker å være medlem i 2019. Ordinært medlemskap koster kr 250 per år.
  • Faktura for neste år vil komme på e-post og vedkommende vil få mulighet til å velge autogiro.

Sted:

Oslo Universitetssykehus, Rikshospitalet, grønt auditorium.
Sognsvannsveien 20, 0372 Oslo

Tid:

Lørdag 2. juni, 09:30 - 15:00 (inkluderer registrering, 1 times lunsj og pauser underveis)

Kjære medlem, hva ønsker du deg av medlemstilbud og annet fra Bipolarforeningen? For å vite hva våre medlemmer har behov for, ønsker vi at du svarer på denne korte undersøkelsen og hjelper oss å utvikle gode medlemstilbud, kurs og annet vi ser at det er behov for. Din stemme er viktig og vi setter stor pris på deltakelsen!

Personlige opplysninger vil ikke bli gitt videre og svarene er helt anonyme.

Svarfrist: 9. februar

Hjelp oss å holde kunderegisteret ajour og med det sørge for at du får informasjon fra oss som blir sendt i posten, på e-post eller SMS!

Takk for at du sender oss fødselsår for registrering i medlemsregisteret.