Surveys

Vi vil gjerne vite om du er interessert i digitalt åpent treff og ber deg svare på spørsmålene under.

NB: Alle som deltar på treff i regi av foreningen har taushetsplikt.

Skrivekurset foregår på Zoom fra kl. 18-20. Mer informasjon vil bli tilsendt når det nærmer seg.

Hva kan vi gjøre for deg? Svar på spørsmålene hvis du har en ide eller noe på hjertet!

Takk for interessen og for at du melder deg på til temakvelden om selvmord. Hvis du er interessert i nyheter fra oss, kan du også melde deg på til nyhetsbrevet vårt gratis.

Vi trenger å vite hvilken størrelse du trenger og hvor den skal sendes.

Du trenger ikke svare på alle spørsmål, og du trenger heller ikke svare på spørsmål til begge filmene hvis det ikke passer. Hvis produksjonsselskapet ønsker tar de kontakt med deg med ytterligere spørsmål og avklaring dersom du samtykker til det i skjemaet nedenfor. Vi kommer til å bruke skuespillere til å fortelle historiene, men ønsker å bruke "ekte" historier.

I forbindelse med det selvmordsforebyggende arbeidet, ønsker jeg at Bipolarforeningen setter fokus på:

Tid:
Lørdag 31. august 2019 fra 10.00-15-00. Registrering fra 9.30.

Rikshospitalet Oslo, grønt auditorium - Sognsvannsveien 20, 0372 Oslo

Bindende påmelding. Avbestilling innen fredag 23. august.
Ved senere avbestilling refunderes ikke deltakeravgiften. Deltakeravgift refunderes ikke ved manglende oppmøte uten legeerklæring.

Kurset får tilskudd fra studieforbundet Funkis og registreres i studieforbundets datasystem. Ved å melde deg på kurset gir du samtykke til å registrere navn, fødselsdato, telefon, adresse og e-post. Det er kun foreningen og studieforbundet som har tilgang til opplysningene, og de vil kun bli brukt til dette formålet.

.

Tid:
Lørdag 9. mars, 09:30 - 15:00 (inkluderer registrering, 1 times lunsj og pauser underveis)

Kronstad DPS, Fjøsangerveien 36, 5054 Bergen

Bindende påmelding. Avbestilling innen fredag 1. mars.

• Medlemskapet må være betalt før vi registrerer den vervede.
  • Konkurransen varer frem til 31. desember 2018. Vinneren blir informert på nyåret.
  • Send inn ett skjema for hver person du verver.
  • Medlemskapet varer frem til ny fakturering ca. 1 mars 2019.
  • Personen du har vervet vil få en forespørsel fra oss før vi fakturer om vedkommende ønsker å være medlem i 2019. Ordinært medlemskap koster kr 250 per år.
  • Faktura for neste år vil komme på e-post og vedkommende vil få mulighet til å velge autogiro.

Sted:

Oslo Universitetssykehus, Rikshospitalet, grønt auditorium.
Sognsvannsveien 20, 0372 Oslo

Tid:

Lørdag 2. juni, 09:30 - 15:00 (inkluderer registrering, 1 times lunsj og pauser underveis)

Kjære medlem, hva ønsker du deg av medlemstilbud og annet fra Bipolarforeningen? For å vite hva våre medlemmer har behov for, ønsker vi at du svarer på denne korte undersøkelsen og hjelper oss å utvikle gode medlemstilbud, kurs og annet vi ser at det er behov for. Din stemme er viktig og vi setter stor pris på deltakelsen!

Personlige opplysninger vil ikke bli gitt videre og svarene er helt anonyme.

Svarfrist: 9. februar

Hjelp oss å holde kunderegisteret ajour og med det sørge for at du får informasjon fra oss som blir sendt i posten, på e-post eller SMS!