Medlemsfordeler

Du er viktig som medlem på mange måter, og vi ønsker å gi deg noen fordeler ved ditt medlemskap for kun 250,- pr.år.

Bipolarforeningen har et hovedmedlemskap som har en årskontigent på 250,- etter innmelding vil du få tilsendt faktura 1. mars påfølgende år.

Medlemsfordeler:

Gjennom ditt medlemskap støtter du vårt arbeid, og du hjelper oss som forening til å bli en viktig aktør innenfor psykisk helsefeltet.

Dette betyr ditt medlemskap for oss: vi kan drifte forumet, nettsiden og utvikle kurs og aktiviteter. Vi er en veldig liten foreningen spesielt i forhold til nedslagsfeltet vårt, så promoter oss gjerne slik at vi kan bli den store slagkraftige organisasjonen vi har visjoner om å bli!

Vi baserer vår drift på frivillig arbeid og medlemskontigent. Vi får midler fra bla Helsedirektoratet ved søknad årlig,  du kan hjelpe oss med å få større støtte ved å betale ditt medlemskap. Ett betalende medlem gir oss ca 1500 kroner i støtte fra Helsedirektoratet.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern