Medlemsfordeler

Du er viktig som medlem på mange måter, og vi ønsker å gi deg noen fordeler ved ditt medlemskap for kun 250,- pr.år.

Medlemsfordeler:

Takk for at du vil bli medlem

Gjennom medlemskap støtter du foreningens arbeid, og du hjelper oss å bli en viktig aktør innenfor psykisk helsefeltet.

For kontingentinnbetalinger og mottatt støtte kan vi arrangere kurs, treff og temakvelder, tilby likepersonsamtaler, drifte en informativ og profesjonell nettside og drive viktig påvirknings- og opplysningsarbeid.

Vi mottar offentlig støtte basert på medlemstall, så hvert enkelt medlem har også en økonomisk verdi for foreningen.

Når du er registrert i vårt medlemsregister vil du få tilsendt bekreftelse med innloggingsdata for medlemsområdet på nettsiden vår: www.bipolarforeningen.no.

Takk for at du vil bli medlem og hjertelig velkommen til oss!

Bli medlem her