Innmelding med kort

Spørsmål merket * er obligatoriske.

Tusen takk for at du ønsker å bli medlem i Bipolarforeningen! Det setter vi stor pris på.

Et medlemskap koster 250 kr i året. Dette er et skjema som krever kortbetaling for å fullføres. Ikke fortsett hvis du ikke har kort og kode tilgjengelig.

Du vil motta nyhetsbrev og informasjon fra oss når du er registrert medlem.

Du kan også melde deg inn via SMS. Send SMS: "BFN + e-post + fødselsår" til 2090. Da blir kontingenten trukket fra mobilregningen.

Bipolarforeningen Norge forplikter seg til å beskytte ditt personvern. Personvernerklæringen nederst på siden beskriver personopplysninger som vi ber om i forbindelse med ditt medlemskap i Bipolarforeningen og hvordan de behandles.