Standard objektvisning. Klikk for å lage en ny tilpasset mal, Node-ID: 6067, Objekt-ID: 10153

Handlingsplan for 2018 - 2020

Bipolarforeningen Norge er en frivillig medlemsorganisasjon som jobber for å:

• spre informasjon og endre holdninger til psykisk helse, spesielt bipolare lidelser
  • støtte forskning, jobbe tett med fagmiljøer og formidle ny kunnskap om bipolare lidelser
  • drive politisk påvirkningsarbeid for å bedre tilbud og behandling
  • skape møteplasser for pasienter og pårørende
  • fremme brukeres interesser og deltakelse i ulike utvalg og råd

Målsettinger

• Organisasjonsutvikling
  • Kurs og opplæring
  • Brukermedvirkning og likepersonsaktivitet
  • Medlemspleie
  • Forskning

Last ned Handlingsplanen for 2018 - 2020 her.

Bipolarforeningen følger helsemyndighetens råd om smitteforebygging i forbindelse med Korona-utbruddet. Som følge av dette er flere av våre fysiske aktiviteter avlyst inntil videre. Følg med på facebook-siden vår for oppdatert informasjon om arrangementer.

Vi gleder oss til vi kan ønske dere velkommen til aktiviteter og møteplasser som vanlig igjen!