OM OSS

Bipolarforeningen Norge er en frivillig medlemsorganisasjon av og for mennesker med bipolar lidelse og deres pårørende. I Norge er det omlag 160 000 mennesker med bipolar lidelse, og Bipolarforeningen Norge er den eneste organisasjonen som jobber spesielt for deres interesser.

Her finner du en oversikt over de ansatte i administrasjonen og foreningens styre.

Her finner du en oversikt over alle våre frivillige og fylkeskontakter i alfabetisk rekkefølge.

Pressehenvendelser

Bipolarforeningen stiller gjerne til interjvu og debatter i radio, TV og i andre sammenhenger. Ta kontakt med daglig leder på post@bipolarforeningen.no

Vedtekter for Bipolarforeningen Norge

Årsberetning 2018

Handlingsplan for 2018 - 2020

Historien om Bipolarforeningen

Bipolarforeningen følger helsemyndighetens råd om smitteforebygging i forbindelse med Korona-utbruddet. Som følge av dette er flere av våre fysiske aktiviteter avlyst inntil videre. Følg med på facebook-siden vår for oppdatert informasjon om arrangementer.

Vi gleder oss til vi kan ønske dere velkommen til aktiviteter og møteplasser som vanlig igjen!