Kurs

Har du problemer med søvnen? Søvnproblemer blir en ekstrabelastning til sykdom. Noen opplever for tidlig oppvåkning mens andre har problemer med å sovne om kvelden, eller de våkner.

Studieforbundet Funkis er klar med et nytt nettkurs i «Mestring med Funkis». Nettversjonen gjør det mulig å delta hjemme i din egen stue, eller hvor du enn måtte befinne deg. Det eneste du trenger er pc, nettbrett eller smarttelefon og tilgang til nett!

Velkommen til Mestringskurs i Stavanger. Kurset er for personer med bipolar lidelse og deres pårørende. Kurset går over to dager.

Vi planlegger 4 Mestringskurs høsten 2017. Disse vil sannsynligvis bli satt opp i Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger. Påmelding og program legges ut på nettsiden etterhvert. Medlemmer vil få informasjon i nyhetsbrev.

Vi skreddersyr kurs for arbeidsgivere som gir kunnskap, hjelp å støtte i forhold til medarbeidere med psykiske helseproblemer, med vekt på bipolare lidelser. 

Pasientopplæring er ansett som svært viktig, det er til og med stadfestet i pasientrettighetsloven. Men det er like viktig å gi helsepersonell undervisning i hvordan det er å være pasient! 

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.