Vestfold og Telemark

Vi kommer gjerne og holder foredrag om bipolar lidelse for bedrifter, skoler og helseinstitusjoner. Ta kontakt med oss på vestfold@bipolarforeningen.no.

Åpne treff arrangeres månedlig i Sandefjord, Tønsberg/Færder og Skien. Se også vår aktivitetskalender.

Fylkeskontaktene står regelmessig på stand på Sandefjord medisinske senter. Her kan du blant annet få mer informasjon om bipolare lidelser og foreningens arbeid. Det vil også være anledning til å ha private samtaler. 

Få de siste nyhetene og oppdateringene vedrørende aktiviteter i Vestfold og Telemark ved å melde deg inn i vår gruppe på Facebook. 

Fylkeskontaktene i Vestfold holder foredrag på Sandefjord bibliotek i forbindelse med Bipolardagen 30. mars. Det starter med en kort innføring om bipolare lidelser, og etterpå skal Monique Blaschek og Hedda Abel (fylkeskontaktene) snakke litt om hvordan de lever best mulig med en bipolar lidelse (erfaringsforedrag).

Bipolarforeningen Vestfold og Telemark inviterer til en hyggelig og lærerik kveld på Sandefjord Medisinske Senter i anledning Verdensdagen for Bipolare lidelser lørdag 30.mars. Dagens forelesere er Ragnhild Elisabeth Lindgård og Jannik Abel.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.