Åpent treff

Vi har åpne treff for personer med bipolar lidelse og deres pårørende. Gratis og uforpliktende.

Her får dere som ønsker det mulighet til å møte andre mennesker i lignende situasjon i en hyggelig og avslappet atmosfære helt uforpliktende.  Du vil kunne få mer informasjon om Bipolarforeningen, våre aktiviteter og tilbud. For å bli enda bedre ønsker vi at du kommer med innspill og tilbakemeldinger slik at vi kan tilpasse og utvikle våre tilbud.

Bipolarforeningen ønsker på denne måten å nå ut til ennå flere som har behov for direkte kontakt. Velkommen!

Tilbudet er gratis, og krever ikke påmelding.

Har du spørsmål, forslag eller vil bidra som frivillig? Kontakt oss på trondelag@bipolarforeningen.no

Klokken: 18.30-20.30

Sted: Batteriet, Schultz gate 8 Trondheim

Se i vår kalender for datoer for de åpne treffene