Forskningsresultater

Bipolarforeningen-prosjekt: Min Helsehjelper

Bipolarforeningen har vært partner i et prosjekt der formålet var å lage et helhetlig, digitalt helsehjelp-system for folk med bipolar lidelse. Systemet, kalt «Min Helsehjelper» ble testet ut blant annet med støtte fra Helse- og omsorgsdepartementet, og testingen ble gjennomført ved Folkehelseinstituttet. Det er nå publisert to vitenskapelige artikler med resultatene av arbeidet, der rundt tretti norske personer med bipolar lidelse bidro.

Forskningen på oransje briller er gjort under kontrollerte forhold ved mani og disse er ikke testet ved depresjon. Det frarådes å bruke brillene på dagtid uten tett samarbeid med lege, da feil bruk kan gi døgnrytmeforstyrrelse.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern