Vi tester åpent treff online

Mange savner de åpne treffene våre, og vi jobber iherdig med å få på plass gode online-løsninger som en midlertidig erstatning. Vi begynner med en liten testgruppe i Bergen denne uken, og håper vi kan få dette opp på beina og tilby online-treff på nasjonalt plan veldig snart.

Hva er et åpent treff?

Åpent treff er en møteplass for deg som ønsker å møte andre personer med bipolar lidelse eller pårørende. 

Treffet er uforpliktende og du velger selv om du aktivt ønsker å delta i samtalen eller bare lytte.

Treffene organiseres av frivillige i Bipolarforeningen og hvis du ønsker det kan du få mer informasjon om foreningen, våre aktiviteter og tilbud. 

Intensjonen er å ha et positivt samvær der du kan treffe nye mennesker og dele erfaringer og kunnskap om bipolar lidelse.

Vanligvis holdes disse treffene på ulike steder i landet. Grunnet smittefare er disse treffene midlertidig stanset, og foreningen jobber nå med å få på plass treff online. 

Vi håper vi kan tilby treff online for alle som er interesserte i nær fremtid. Oppdateringer vedrørende online-treff blir publisert på våre hjemmesider. 

Kalender info

Bipolarforeningen følger helsemyndighetens råd om smitteforebygging i forbindelse med Korona-utbruddet. Som følge av dette er flere av våre fysiske aktiviteter avlyst inntil videre. Følg med på facebook-siden vår for oppdatert informasjon om arrangementer.

Vi gleder oss til vi kan ønske dere velkommen til aktiviteter og møteplasser som vanlig igjen! 

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPrivacy

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.