Vi har fått nye nettsider!

I vår og sommer har administrasjonen jobbet med å friske opp foreningens nettsider – og vi er stolte av å vise frem resultatet!

Brukervennlig og oversiktlig

Foreningens nettsider inneholder mye nyttig informasjon om bipolare lidelser, behandling, diagnostisering, informasjon til pårørende, erfaringsblogger med mer. Når vi nå har frisket opp siden har målet vårt vært å forenkle materialet, og gjøre siden mer brukervennlig og oversiktlig. Det er viktig for oss at våre lesere enkelt finner frem til den informasjonen de er på jakt etter og vi tror denne opprydningen kan bidra til dette. Vi har blant annet fått inn nedtrekksmenyer som du kan se eksempel på her: https://www.bipolarforeningen.no/bipolare-lidelser/diagnoser

 

Tydelig promotering av medlemskap og donasjon

For å drifte nettsidene våre, arrangere kurs, likepersontjenesten og holde åpne treff er vi helt avhengige av medlemmene våre. Vi har en sterkere stemme når vi er flere. Samtidig gir medlemskapene oss den finansielle støtten vi trenger til å jobbe mot stigmatisering og drive opplysningsarbeid rundt bipolare lidelser og pårørende. Et mål med de nye nettsidene har vært å tydeliggjøre «støtt oss»-muligheten. Enten det er i form av et medlemskap, monetære donasjoner eller ved å sette av tid til frivillig arbeid for foreningen.

 

Flere nyhetssaker

Vi ønsker å bli flinkere på å informere om aktiviteter vi har vært med på og saker vi engasjerer oss i. Derfor har siden fått et litt nytt oppsett med flere nyhetssaker på forsiden. Det skjer stadig mye spennende i foreningen – og dette ønsker vi å dele med dere.

 

Ta en titt på våre nye nettsider her: www.bipolarforeningen.no

         
Dersom du kommer over noen lenker som ikke fungerer eller lignende setter vi stor pris på tilbakemeldinger om dette, slik at vi får rettet opp i det.  

20
18.00-19.30 20. april 2021

På Zoom, påmelding for lenke

21
18.00-20.00 21. april 2021

Frivilligsentralen Porsgrunn , Storgata 115, 3921 Porsgrunn

21
18.30-19.30 21. april 2021

Oppmøte: Olav Tryggvasons-statuen/monumentet

22
18.00-19.30 22. april 2021

Digitalt på Zoom, påmelding for lenke

22
18.00-20.00 22. april 2021

På Zoom, påmelding for lenke

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPrivacy

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.