Temakveld om vanskelige familierelasjoner

Velkommen til temakveld om vanskelige familierelasjoner på Litteraturhuset i Oslo. På grunn av stor interesse legger vi ut påmelding mandag 9. mars, kl. 11 i denne saken og på facebook-arrangementet. 

Se facebook-arrangementet for temakvelden her.

PROGRAMMET
Kvelden ledes av konferansiér Pia Pedersen fra podcasten #Piaogpsyken, og vil inneholde en blanding av erfaringsforedrag fra Bipolarforeningen Norge og innlegg fra forskere og behandlere. Kvelden avsluttes med en panelsamtale og spørsmålsrunde.

Temakvelden er gratis og åpen for alle.

PÅMELDING

På grunn av begrenset antall plasser er vi nødt til å ha påmelding til dette arrangementet. Billett kan du booke her: https://bipolarforeningen.hoopla.no/sales/213941522 

Det er førstemann til mølla-prinsippet som gjelder.

Mer informasjon om programmet kommer.

    
Denne temakvelden er et samarbeid med Norsk senter for forskning på mentale lidelser (NORMENT) og Pårørendesenteret i Oslo (PiO-senteret).

        

Prosjektet er støttet av Stiftelsen Dam gjennom Rådet for psykisk helse. Bipolarforeningen har fått tildelt midler for tre temakvelder og ønsker velkommen til temakveld om:
SKAM, 29. oktober 2019*
SELVMORD, 30. januar 2020*
VANSKELIGE FAMILIERELASJONER, 2. april 2020

* Videoopptak fra de forrige kveldene ligger ute på youtube-kanalen vår her.

Kalender info

Bipolarforeningen følger helsemyndighetens råd om smitteforebygging i forbindelse med Korona-utbruddet. Som følge av dette er flere av våre fysiske aktiviteter avlyst inntil videre. Følg med på facebook-siden vår for oppdatert informasjon om arrangementer.

Vi gleder oss til vi kan ønske dere velkommen til aktiviteter og møteplasser som vanlig igjen! 

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPrivacy

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.