Temakveld om vanskelige familierelasjoner

Velkommen til temakveld om vanskelige familierelasjoner på Litteraturhuset i Oslo. På grunn av stor interesse legger vi ut påmelding mandag 9. mars, kl. 11 i denne saken og på facebook-arrangementet.

Se facebook-arrangementet for temakvelden her.

PROGRAMMET
Kvelden ledes av konferansiér Pia Pedersen fra podcasten #Piaogpsyken, og vil inneholde en blanding av erfaringsforedrag fra Bipolarforeningen Norge og innlegg fra forskere og behandlere. Kvelden avsluttes med en panelsamtale og spørsmålsrunde.

Temakvelden er gratis og åpen for alle.

PÅMELDING

På grunn av begrenset antall plasser er vi nødt til å ha påmelding til dette arrangementet. Billett kan du booke her: https://bipolarforeningen.hoopla.no/sales/213941522

Det er førstemann til mølla-prinsippet som gjelder.

Mer informasjon om programmet kommer.

Denne temakvelden er et samarbeid med Norsk senter for forskning på mentale lidelser (NORMENT) og Pårørendesenteret i Oslo (PiO-senteret).

Prosjektet er støttet av Stiftelsen Dam gjennom Rådet for psykisk helse. Bipolarforeningen har fått tildelt midler for tre temakvelder og ønsker velkommen til temakveld om:
SKAM, 29. oktober 2019*
SELVMORD, 30. januar 2020*
VANSKELIGE FAMILIERELASJONER, 2. april 2020

* Videoopptak fra de forrige kveldene ligger ute på youtube-kanalen vår her.

Bipolarforeningen følger helsemyndighetens råd om smitteforebygging i forbindelse med Korona-utbruddet. Vi har valgt å avlyse alle åpne treff og andre fysiske aktiviteter inntil videre. Følg med på nettsiden for informasjon om online-aktiviteter.

Vi gleder oss til vi kan ønske dere velkommen til fysiske møteplasser igjen!