Stilling utlyses

Bipolarforeningen Norge søker daglig leder i inntil 80 % stilling

Bipolarforeningen Norge er en frivillig medlemsorganisasjon som er partipolitisk uavhengig. Vi jobber samfunnspolitisk med psykisk helseproblematikk, med spesielt vekt på bipolar lidelse. Foreningen skal, hvis mulig, aktivt støtte og delta i forskningsprosjekter knyttet til bipolar lidelse og formidling av resultatene av slik forskning. Bipolarforeningen arbeider for at brukere og pårørendes erfaringer og kunnskap om psykiske lidelser skal bli hørt og vektlagt hos myndigheter og helsetjeneste. Formålet er at behandlingstilbud, behandlingsopplegg og helsereformer alltid vektlegger brukernes og pårørendes perspektiv og erfaringer og likestiller denne kunnskapen med den etablerte fagkunnskapen. For mer informasjon se Bipolarforeningens hjemmeside http://www.bipolarforeningen.no

Vi søker etter ny daglig leder i inntil 80 % stilling, med prøvetid på 6 måneder. Arbeidstiden er primært dagtid, men noe kvelds- og helgearbeid må påberegnes. Daglig leder rapporterer til styret i Bipolarforeningen.

Du får ansvaret for den daglige driften av organisasjonen og for å sette i verk vedtatte strategier, ferdigstille og følge opp prosjekter.

Arbeidsoppgavene består i hovedsak av:

- Representasjon i organisasjoner og fora vi er medlemmer i eller har samarbeid med
- Økonomistyring, søknadsskriving til de offentlige instanser vi får økonomiske midler fra
- Kontakt med media/presse
- Planlegge kurs, seminarer og andre aktiviteter i samarbeid med andre ansatte og frivillige

Ønskede kvalifikasjoner

Vi ønsker oss en ryddig, strukturert og relasjonsorientert person med erfaring fra ledelse og økonomistyring, gjerne med bakgrunn fra organisasjoner og frivillig arbeid. Utover administrativ kompetanse må du ha evne til å motivere og skape samhold. Det er en stor fordel om du har helsefaglig bakgrunn og kjennskap til psykisk helsevern og generell helsepolitikk.

Du må ha forståelse for sosiale medier og publisering på nett, god muntlig og skriftlig fremstillingsevne i norsk og engelsk og gode datakunnskaper.

Relevant høyere utdanning er et krav.

Vi kan tilby

- Meningsfylte og utfordrende arbeidsoppgaver
- Engasjerte kolleger og et positivt arbeidsmiljø
- Fleksibel arbeidstid
- Lønn etter avtale
- Hyggelig arbeidssted i Oslo sentrum

Søknad og CV sendes til post@bipolarforeningen.no. Spørsmål om stillingen besvares på telefon etter 1. august, tlf. 45 66 07 14.

Tiltredes snarest mulig. Søknadsfrist 15. august

19.30-21.00 11. desember 2017

Midjord Bydleshus, Storhaug Stavanger

18.00-20.00 12. desember 2017

Menighetshuset, Ringveien 2, 8250 Rognan.

18.00-20.00 13. desember 2017

Batteriet, Schultz gate 8

18.00-20.00 13. desember 2017

Aksen på Husnes, Kvinnherad Frivilligsentral

18.00-20.00 9. januar 2018

Batteriet, Fredensborgveien 24 A, 2. etg.

19.00-21.00 30. januar 2018

Villa Utsikten, Storgt. 9, Lillehammer

18.00-20.00 7. februar 2018

18.00-20.00 7. mars 2018

18.00-20.00 4. april 2018

18.00-20.00 2. mai 2018

Frivilligsentralen i Sandefjord, Stockfleths gate 8

Vi er stolte av å annonsere at vi nå har ni nye likepersoner i foreningen. Helgen 1.- 3. desember deltok ni frivillige på likepersonkurs på Best Western Hotel på Gardermoen. Deltakerne fikk en grundig opplæring i blant annet samtaleteknikk, kommunikasjon og grensesetting.

I dag lanserer vi julekampanjen vår! Bli medlem i dag for kun 100,-. Det er veldig enkelt – Send «JUL din e-postadresse og fødselsår» til 2090 og bli trukket 100,- fra mobilregningen for et medlemskap frem til 1.mars 2018 .

Hjelp oss å bli mer slagkraftige! Del informasjon om julekampanjen med dine venner, familie og bekjente!

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern