Spørreundersøkelse - Hva trenger du fra oss nå?

Vi vet at mange av medlemmene våre sitter med uro og bekymring. Mange har kanskje spørsmål og behov som ikke blir dekket i denne perioden. Fyll ut spørreskjemaet og fortell oss hvordan vi kan være her for deg.

Dette er tiltakene vi allerede har satt inn:

• Vi har utvidet telefontiden med en ekstra dag. Du når oss nå mandag – fredag fra 10-14 på tlf 471 44 364 (mand, onsd, fred) og på tlf 456 60 714 (tirs- og torsdag).
  • Vi har åpnet likepersonstjenesten for ikke-medlemmer også, sånn at alle som har behov skal få noen å snakke med.
  • Vi har begynt med åpne treff online i visse byer. Vi jobber med å kunne tilby dette i flere byer.
  • Vi sender ut nyhetsbrev hyppigere enn før.

Hva trenger du av oss nå?

Spørreundersøkelse

Fyll ut spørreskjemaet og la oss vite hva akkurat du trenger nå, og hvordan vi best kan hjelpe og være her for deg som medlem i foreningen.

Fyll ut undersøkelsen her.

Bipolarforeningen følger helsemyndighetens råd om smitteforebygging i forbindelse med Korona-utbruddet. Vi har valgt å avlyse alle åpne treff og andre fysiske aktiviteter inntil videre. Følg med på nettsiden for informasjon om online-aktiviteter.

Vi gleder oss til vi kan ønske dere velkommen til fysiske møteplasser igjen!