Søker kandidater til testing av ny app!

Norsk senter for forskning på mentale lidelser (NORMENT) har utviklet appen MinDag for personer med bipolare lidelser. De søker nå etter personer til testing av appen. Er du kandidaten de leter etter?

   

Om appen MinDag:

Norsk senter for forskning på mentale lidelser (NORMENT) har utviklet mobilappen MinDag som kartlegger søvn, humør, rusmiddelbruk og ulike symptomer over tid. Appen skal etter hvert brukes i forskningsprosjekter, blant annet knyttet til en ny behandligsenhet for bipolar lidelse.   

Målet er å samle inn informasjon fra deltakere i forskning på en ny måte, noe som kan bidra til å øke forståelsen av psykiske lidelser. Denne kunnskapen skal så brukes til å oppdage tidlige symptomer, varseltegn og faktorer som påvirker behandlingen. På sikt er tanken også at appen skal kunne brukes i behandling.

  

Søker fem kandidater til pilot-testing

Som en ledd i prosjektutviklingen er NORMENT nå på utkikk etter ca. fem personer som kan tenke seg å delta i en pilot-testing av appen. Pilot-testingen innebærer å svare på noen få daglige (3-5 minutter) og noen ukentlige (10-15 minutter) spørsmål i appen. Vi vil ikke bruke informasjonen du registrerer i forskning, men ønsker å få vite mer om hvordan det oppleves for deg å bruke appen.

All informasjon om deg blir behandlet og lagret anonymt. Ved å delta i pilottestingen og gi tilbakemeldinger på din brukeropplevelse vil du bidra til at appen og forskningsprosjektet blir så vellykket som mulig.

    

For å kunne delta i pilot-testen bør du derfor:

  • Ha egen smarttelefon (apple eller android)
  • Være motivert til å registrere informasjon i appen daglig og ukentlig i testperioden
  • Bo i Oslo eller omegn

 

NORMENT vil holde et informasjons- og oppstartsmøte torsdag den 26. april kl. 14.30 - 15.30. Deretter ønsker de at alle skal bruke appen i ca. 4 uker (dvs. gjennom mai måned). NORMENT vil også, etter avtale med hver enkelt,  ta kontakt per tlf. ca. midtveis i testperioden for å høre hvordan det går.

Etter testperioden inviteres det til et nytt møte der de tar i mot alle typer tilbakemeldinger og diskuterer hva som kan bidra til at MinDag fungerer så bra som mulig. Dette møtet vil finne sted onsdag 30. mai kl. 14.30-16.00. De vil også lage et spørreskjema der man kan formidle det man evt. ikke ønsker å ta opp i møtet.

 
Du vil bli honorert med et universalgavekort på kr. 300 for deltakelse på oppstartsmøtet, og det samme etter fullført testperiode (på tilbakemeldingsmøtet), dvs. totalt kr. 600 for full deltakelse. NORMENT har dessverre ikke mulighet til å dekke reiseutgifter.

 

Hvis du ønsker å delta, send e-post til Marthe.hagen@medisin.uio.no innen 20. april. På forhånd takk for hjelpen!

20
18.00-19.30 20. april 2021

På Zoom, påmelding for lenke

21
18.00-20.00 21. april 2021

Frivilligsentralen Porsgrunn , Storgata 115, 3921 Porsgrunn

21
18.30-19.30 21. april 2021

Oppmøte: Olav Tryggvasons-statuen/monumentet

22
18.00-19.30 22. april 2021

Digitalt på Zoom, påmelding for lenke

22
18.00-20.00 22. april 2021

På Zoom, påmelding for lenke

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPrivacy

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.