Kampanjetilbud

Visste du at det er 40 000 personer med diagnostisert bipolar lidelse i Norge? Mange er foreldre og lever som folk flest. Antagelig kjenner du en av dem.

Støtt vårt arbeid for å spre kunnskap om bipolare lidelser, bli medlem frem til 1. mars for bare 100 kroner.

Send SMS «JUL epostadresse og fødselsår» til 2090 og bli trukket 100,- fra mobilregningen for et medlemskap frem til 1.mars 2019. Medlemskapet løper ikke automatisk videre.

Ditt bidrag:
  • Gjør det mulig for oss å kjempe videre for avstigmatisering
  • bidrar til at vi kan skape møteplasser, holde kurs og tilby likepersonsamtaler
  • hjelper oss til å bli en viktig stemme for mennesker med bipolare lidelser og pårørende

Artist og låtskriver Sandra Lyng (bildet) har selv en bipolar lidelse, og har nylig blitt mor. Sandra ønsker seg mer åpenhet rundt psykisk helse.

Del gjerne informasjon om julekampanjen med dine venner, familie og bekjente!

Kampanjetilbudet løper til 31.12.2018.

Bipolarforeningen følger helsemyndighetens råd om smitteforebygging i forbindelse med Korona-utbruddet. Vi har valgt å avlyse alle åpne treff og andre fysiske aktiviteter inntil videre. Følg med på nettsiden for informasjon om online-aktiviteter.

Vi gleder oss til vi kan ønske dere velkommen til fysiske møteplasser igjen!