Kampanje: Meld deg inn i dag for 100 kroner!

Det å leve med bipolar lidelse er utfordrende. Det vet vi. Som medlem står du aldri alene - enten du lever med bipolar lidelse selv eller er pårørende. Bli med i fellesskapet!

Bli medlem i dag for kun 100 kroner. Det er veldig enkelt:

Send SMS «JUL din e-postadresse og fødselsår» til 2090 og du blir trukket 100 kroner fra mobilregningen din.

Du kan også betale med kort, skjema finner du her.

Medlemskapet løper til 1. mars 2020, og løper ikke automatisk videre.

Hjelp oss å bli mer slagkraftige! Del informasjon om julekampanjen med dine venner, familie og bekjente!

Julekampanjen løper til 31.12.2019. Et ordinært medlemskap koster 250 kroner i året.

Bipolarforeningen følger helsemyndighetens råd om smitteforebygging i forbindelse med Korona-utbruddet. Som følge av dette er flere av våre fysiske aktiviteter avlyst inntil videre. Følg med på facebook-siden vår for oppdatert informasjon om arrangementer.

Vi gleder oss til vi kan ønske dere velkommen til aktiviteter og møteplasser som vanlig igjen!