Julekampanje: Meld deg inn i dag for kun 100 kroner

Det å leve med bipolar lidelse er utfordrende. Det vet vi. Som medlem står du aldri alene - enten du lever med bipolar lidelse selv eller er pårørende. Bli med i fellesskapet!

Bli medlem i dag for kun 100 kroner. Det er veldig enkelt:

Send SMS «JUL din e-postadresse og fødselsår» til 2090 og du blir trukket 100 kroner fra mobilregningen din.

Du kan også betale med kort, skjema finner du her.

Medlemskapet løper til 1. mars 2020, og løper ikke automatisk videre.

Flere medlemmer i 2019 betyr større tilskudd til foreningens arbeid i 2020. Hvert medlemskap teller!

Hjelp oss å bli mer slagkraftige! Del informasjon om julekampanjen med dine venner, familie og bekjente.

Julekampanjen løper til 31.12.2019. Et ordinært medlemskap koster 250 kroner i året.

Bipolarforeningen følger helsemyndighetens råd om smitteforebygging i forbindelse med Korona-utbruddet. Vi har valgt å avlyse alle åpne treff og andre fysiske aktiviteter inntil videre. Følg med på nettsiden for informasjon om online-aktiviteter.

Vi gleder oss til vi kan ønske dere velkommen til fysiske møteplasser igjen!