God sommer!

Administrasjonen i Bipolarforeningen holder stengt i juli, og er tilgjengelige på mail og telefon fra den 3. august. Vi ønsker alle våre medlemmer og følgere en riktig fin sommer!

Fra den 1.-31.juli har administrasjonen i Bipolarforeningen ferie.

Det betyr at også likepersonstjenesten vår tar ferie frem til starten av august.

I løpet av perioden vil det allikevel være åpent treff på følgende steder:

• Oslo: 1. juli og 15. juli fra kl. 19.15 - 21.15 på LINK Oslo i Kirkeveien 61.
  • Sandefjord: 8. juli fra kl. 18 - 20 på Frivillighetssentralen i Stockfleths gate 8.

Vi ønsker alle våre medlemmer og følgere en riktig god sommer og gleder oss til å sette i gang med åpne treff som normalt, mestringskurs og andre aktiviteter til høsten!

Bipolarforeningen følger helsemyndighetens råd om smitteforebygging i forbindelse med Korona-utbruddet. Som følge av dette er flere av våre fysiske aktiviteter avlyst inntil videre. Følg med på facebook-siden vår for oppdatert informasjon om arrangementer.

Vi gleder oss til vi kan ønske dere velkommen til aktiviteter og møteplasser som vanlig igjen!