Gjør som Vegard - start din egen innsamling på facebook

Da Vegard oppdaget at bursdagen hans var på samme dag som verdensdagen for bipolare lidelser, bestemte han seg for å lage en innsamlingsaksjon for Bipolarforeningen.

Facebook har kommet med en smart funksjon som gjør det mulig å lage sin egen innsamlingsaksjon for saker man engasjerer seg for.  

Da Vegard oppdaget at bursdagen hans falt på verdensdagen for bipolare lidelser startet han sin egen innsamling på facebook. - Jeg valgte å lage en innsamlingsaksjon for Bipolarforeningen fordi jeg er bipolar selv og ønsker å støtte foreningens arbeid. Jeg pleier å gi 10 kroner for hver gratulasjon jeg får på facebook til et veldedig formål, men nå som man kan lage egne innsamlinger på facebook valgte jeg å gjøre det i tillegg. Jeg er en person som har lite plass og for mye ting, derfor ville jeg heller at folk skulle gi en gave som kan bety noe mer.  

    

Ønsker mer åpenhet

- Det som også er fint med en facebook-aksjon er at man når ut til veldig mange, selv om ikke alle gir. På den måten skaper man oppmerksomhet rundt bipolare lidelser og jobben foreningen gjør. Jeg ønsker åpenhet om bipolare lidelser og har vært åpen fra begynnelsen av. Selv om vi på få år har kommet langt, har vi fortsatt en vei å gå, sier Vegard. 

Med innsamlingsaksjonen samlet Vegard inn 5700 kroner til arbeidet for personer med bipolare lidelser og pårørende. - Det var helt fantastisk å se hvor mange som ga!  Da jeg starta aksjonen satt jeg opp et innsamlingsbeløp på 1500 kroner og den suste rett forbi. Jeg måtte justere beløpet opp noen ganger underveis. 

    

Viktig med informasjon til pårørende

Vegard ønsker at foreningen bruker pengene på å fortsette å bidra med informasjon til de som er syke, men ikke minst til pårørende. - Jeg tror nok de rundt trenger informasjonen i minst like stor grad. 

     

Vi i Bipolarforeningen er rørt og takknemlige for engasjementet til Vegard og alle bidragene som kom inn gjennom innsamlingsaksjonen hans. 

      

Ønsker du å opprette din egen innsamlingsaksjon?

Det å opprette og administrere en innsamlingsaksjon på facebook er enkelt. Trykk på denne lenken og følg disse fire stegene: 

1. Trykk på "Samle inn penger"

2. Skriv en tittel for aksjonen

3. Lag en beskrivelse for aksjonen

4. Bestem deg for et beløp du ønsker å samle inn og en sluttdato for innsamlingen. 

  

Ta gjerne kontakt på tlf. 471 44 364 eller send en epost til post@bipolarforeningen.no hvis du har spørsmål til hvordan du oppretter en aksjon. 

26
18.00-20.00 26. januar 2022

Aktivitetshuset: Akersveien 17 B, 0177 OSLO.

27
18.00-20.00 27. januar 2022

Frivilligsentralen Kristiansund. Skolegata 12, 6509 Kristiansund N

1
18.00-20.00 1. februar 2022

Villa Groheim, Jørgen Moes gt 1, 4616 Kristiansand

2
18.00-20.00 2. februar 2022

Tønsberg Frivillighetssentral: Tjømegaten 1C, 3126 Tønsberg

2
18.30-20.30 2. februar 2022

Trondheim Røde Kors, Nardovegen 4b, 7032 Trondheim

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPrivacy

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.