Bli med på tur i Trondheim

Har du lyst til å møte andre med en bipolar lidelse og pårørende - og samtidig få deg litt frisk luft? Bli med på tur i Trondheim den 19. august.

Oppmøte: Vår frues Kirke
Tid: 19. august, kl. 18.00

Vi går en tur rundt Nidelven og finner oss en benk å sette oss ned på etter hvert. Vi tilrettelegger turruten slik at den er overkommelig, uansett fysisk form.

Vi stiller med kaffe og antibac

Formålet med turen er å møte og snakke med andre med en bipolar lidelse og pårørende, samtidig som man får seg litt frisk luft.

Tilbudet er gratis, åpent for alle med diagnosen bipolar lidelse og pårørende, og organiseres av frivillige likepersoner i foreningen.

Har du spørsmål? Send en mail til trondelag@bipolarforeningen.no

Bipolarforeningen følger helsemyndighetens råd om smitteforebygging i forbindelse med Korona-utbruddet. Som følge av dette er flere av våre fysiske aktiviteter avlyst inntil videre. Følg med på facebook-siden vår for oppdatert informasjon om arrangementer.

Vi gleder oss til vi kan ønske dere velkommen til aktiviteter og møteplasser som vanlig igjen!