Bli med på hjertekampanjen vår #sammenervisterke

I disse dager trenger vi en påminnelse om at vi ikke er alene, og vår nystartede hjertekampanje #sammenervisterke er akkurat det. Post et bilde av deg selv med et hjerte på sosiale medier og bli med!

Hjertet er i solidaritet med alle som har det litt ekstra tøft for tiden, og er en påminnelse til oss alle at vi kommer oss igjennom dette sammen!

Sånn deltar du:

• Klipp ut et hjerte av papp/papir og ta en selfie mens du holder hjertet (Hvis du føler deg litt ekstra kreativ er f.eks. perling eller strikking av hjerter veldig velkomment)
  • Legg ut bilde på sosiale medier under emneknaggen #sammenervisterke og tagg oss gjerne med @bipolarforeningen_norge på instagram eller @bipolarforeningen.norge på Facebook.
  • Du kan også sende bildet av deg til post@bipolarforeningen.no, så legger vi ut bildet på våre sosiale medier-plattformer.

Gjør som administrasjonen i Bipolarforeningen og bli med, for sammen er vi sterke!

Trenger du noen å snakke med?

Som en del av hjertekampanjen har vi åpnet likepersonstjenesten vår for ikke-medlemmer også.

Du kan bestille en samtale ved å fylle ut skjemaet her, så ringer en av våre frivillige likepersoner deg!

Likepersonene er medlemmer av Bipolarforeningen, har gjennomgått opplæring og fått faglig veiledning. Likepersonene våre har skrevet under på taushetsplikt og må forholde seg til Bipolarforeningens vedtekter og verdigrunnlag.

Bipolarforeningen følger helsemyndighetens råd om smitteforebygging i forbindelse med Korona-utbruddet. Som følge av dette er flere av våre fysiske aktiviteter avlyst inntil videre. Følg med på facebook-siden vår for oppdatert informasjon om arrangementer.

Vi gleder oss til vi kan ønske dere velkommen til aktiviteter og møteplasser som vanlig igjen!