Bli med oss på tur!

Bipolarforeningen i Trøndelag starter opp turgruppe for personer med bipolar lidelse og pårørende! Her får du muligheten til å være sosial med andre i en lignende situasjon mens vi går en tur sammen.

Turrutene er tilrettelagt slik at det er gjennomførbart uansett fysisk form, og vi går i rolig tempo. Vi går tur den første onsdagen i måneden halv syv, og utforsker nye steder hver gang.

Den første turen er rundt Nidelven
Tid: 7. august klokken 18:30.
Oppmøtested: Arkitekt Christies gate 1B (ved Jødisk museum).

Vi går en runde rundt Nidelven i 30-45 minutter og finner oss et sted å sette oss ned for en hyggelig prat for den som ønsker det etter turen.

Har du spørsmål, forslag, innspill eller tilbakemeldinger? Kontakt oss på trondelag@bipolarforeningen.no

Vel møtt!

Bipolarforeningen følger helsemyndighetens råd om smitteforebygging i forbindelse med Korona-utbruddet. Som følge av dette er flere av våre fysiske aktiviteter avlyst inntil videre. Følg med på facebook-siden vår for oppdatert informasjon om arrangementer.

Vi gleder oss til vi kan ønske dere velkommen til aktiviteter og møteplasser som vanlig igjen!