Bipolarforeningen avlyser alle arrangementer

For å følge helsemyndighetenes råd om smitteforebygging i forbindelse med Korona-utbruddet avlyser/utsetter Bipolarforeningen alle arrangementer fremover. Dette gjelder temakvelder, åpne treff, kurs og samling/årsmøte.

Bipolarforeningen har stengt kontoret for fysisk oppmøte, og utsatt alle fysiske møter/samlinger på ubestemt tid. Administrasjonen fortsetter arbeidet fra hjemmekontor, og forblir tilgjengelige på mail og telefon.

Utvider telefontidene

På grunn av situasjonen utvider vi telefontidene med en ekstra dag!

Du når oss på tlf. 471 44 364 (mand., onsd. og fredag) og på tlf. 456 607 14 (tirsd. og torsdag) fra kl. 10-14.

Bestill en samtale med en likeperson

Trenger du noen å snakke med som vet hvordan det er å leve med en bipolar lidelse? Likepersonstjenesten vår fortsetter som før. Bestill en telefonsamtale med en av våre frivillige her.

Vi vet at dette er en tøff og urolig tid for mange. Vi ønsker å være her og støtte deg så mye vi kan gjennom denne tiden, og jobber med å få på plass gode online-løsninger.

Bipolarforeningen følger helsemyndighetens råd om smitteforebygging i forbindelse med Korona-utbruddet. Vi har valgt å avlyse alle åpne treff og andre fysiske aktiviteter inntil videre. Følg med på nettsiden for informasjon om online-aktiviteter.

Vi gleder oss til vi kan ønske dere velkommen til fysiske møteplasser igjen!