Bipolarforeningen avlyser alle arrangementer

For å følge helsemyndighetenes råd om smitteforebygging i forbindelse med Korona-utbruddet avlyser/utsetter Bipolarforeningen alle arrangementer fremover. Dette gjelder temakvelder, åpne treff, kurs og samling/årsmøte. 

Bipolarforeningen har stengt kontoret for fysisk oppmøte, og utsatt alle fysiske møter/samlinger på ubestemt tid. Administrasjonen fortsetter arbeidet fra hjemmekontor, og forblir tilgjengelige på mail og telefon.

Utvider telefontidene

På grunn av situasjonen utvider vi telefontidene med en ekstra dag!

Du når oss på tlf. 471 44 364 (mand., onsd. og fredag) og på tlf. 456 607 14 (tirsd. og torsdag) fra kl. 10-14.

Bestill en samtale med en likeperson

Trenger du noen å snakke med som vet hvordan det er å leve med en bipolar lidelse? Likepersonstjenesten vår fortsetter som før. Bestill en telefonsamtale med en av våre frivillige her.

 

Vi vet at dette er en tøff og urolig tid for mange. Vi ønsker å være her og støtte deg så mye vi kan gjennom denne tiden, og jobber med å få på plass gode online-løsninger.

Kalender info

Bipolarforeningen følger helsemyndighetens råd om smitteforebygging i forbindelse med Korona-utbruddet. Som følge av dette er flere av våre fysiske aktiviteter avlyst inntil videre. Følg med på facebook-siden vår for oppdatert informasjon om arrangementer.

Vi gleder oss til vi kan ønske dere velkommen til aktiviteter og møteplasser som vanlig igjen! 

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPrivacy

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.