Årsmøte 2017

Søndag 23. april kl. 13.00 på Scandic Gardermoen, Jessheimvegen 467, Gardermoen

Saker som skal behandles på Årsmøte må være innkommet senest fire uker før Årsmøtet, senest fredag 24. mars. Saker til behandling sendes til post@bipolarforeningen.no.

Medlemmer som har tegnet nytt medlemskap i 2017 har talerett, medlemmer som har tegnet medlemskap i 2016 eller tidligere har tale- og stemmerett.

Medlemskap for 2017 må være betalt for at rettighetene skal være gjeldende. Hvert medlem har en stemme. Stemmer kan ikke avgis ved fullmakt.

Innkalling med fullstendig saksliste sendes ut senest  fredag 7. april.

Bipolarforeningen følger helsemyndighetens råd om smitteforebygging i forbindelse med Korona-utbruddet. Vi har valgt å avlyse alle åpne treff og andre fysiske aktiviteter inntil videre. Følg med på nettsiden for informasjon om online-aktiviteter.

Vi gleder oss til vi kan ønske dere velkommen til fysiske møteplasser igjen!