Åpent treff i Sandefjord

Den 8. juli er det duket for det første fysiske treffet i Sandefjord etter at koronaviruset stengte Norge. Vi følger smittevernsreglene og ønsker velkommen til treff!

Har du en bipolar lidelse og har lyst til å møte andre med diagnosen? Eller er kanskje du er pårørende? Åpent treff er en møteplass for personer med bipolare lidelser og pårørende. Formålet er erfaringsutveksling i en hyggelig atmosfære, hvor du kan snakke med andre som lever med diagnosen.

Tid: 8. juli kl. 18 - 20

Sted: Frivillighetssentralen, Stockfleths gate 8, 3210 Sandefjord

Treffet er uforpliktende og du velger selv om du aktivt ønsker å delta i samtalen eller bare lytte. Treffet er gratis, åpent for alle med bipolar lidelse og pårørende, og ledes av en frivillig likeperson i Bipolarforeningen.
Treffet har en nedre aldersgrense på 18 år. Personer fra 15 år kan delta i følge med foresatt.
Les mer om åpent treff her: https://www.bipolarforeningen.no/tilbud-og-aktiviteter/aapent-treff
VIKTIG INFO!
I tråd med retningslinjene fra myndighetene blir det en maks grense på 19 deltagere + treffleder. Vanligvis er det ingen påmelding til treffet, men grunnet eventuell smittesporing og begrenset antall plasser er vi nødt til det nå.
Meld deg på ved å sende en mail til vår frivillige treffleder på vestfold@bipolarforeningen.no. Merk mailen "påmelding åpent treff". Førstemann til mølla-prinsippet gjelder.
Det er også viktig at alle deltagere følger disse tiltakene:

  • Hold deg hjemme hvis du viser tegn til forkjølelse eller har andre symptomer på COVID-19.
  • Hold minst 1 meters avstand til andre deltagere
  • Vask hender og bruk antibacen i lokalet. 

Kalender info

Bipolarforeningen følger helsemyndighetens råd om smitteforebygging i forbindelse med Korona-utbruddet. Som følge av dette er flere av våre fysiske aktiviteter avlyst inntil videre. Følg med på facebook-siden vår for oppdatert informasjon om arrangementer.

Vi gleder oss til vi kan ønske dere velkommen til aktiviteter og møteplasser som vanlig igjen! 

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPrivacy

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.