Nå kan DU fortelle NAV hva uføretrygdede trenger for å komme i arbeid!

Norsk senter for forskning på mentale lidelser (NORMENT) har utviklet appen MinDag for personer med bipolare lidelser. De søker nå etter personer til testing av appen. Er du kandidaten de leter etter?

Den 30. mars er verdensdagen for bipolare lidelser. Bli med å markere dagen med oss!

Vi har gleden av å invitere til eget treff for pårørende av bipolar lidelse den 22.februar 2018.

Bipolarforeningen inviterer til mestringskurs på Pårørendesenteret i Oslo, 22.-23. mars!

Vi er stolte av å annonsere at vi nå har ni nye likepersoner i foreningen. Helgen 1.- 3. desember deltok ni frivillige på likepersonkurs på Best Western Hotel på Gardermoen. Deltakerne fikk en grundig opplæring i blant annet samtaleteknikk, kommunikasjon og grensesetting.

Lærings- og Mestringssenteret ved Nidaros DPS har den 25. januar temakveld for pårørende om bipolare lidelser.

Ønsker du å bli brukerrepresentant i helsetjenesten? SAFO, Kreftforeningen og FFO-samarbeidet i Sør-Øst inviterer til opplæringsprogram 3.-4. mars.

I hele desember har vi satt ned medlemsprisen til 100 kroner. Hjelp oss å bli mer slagkraftige - Bli med!

Utvalget bidrar aktivt med fokus på brukermedvirkning inn i forskningsprosjekter fra eksterne aktører.  De holder også fokus og veileder styret på samfunnspolitiske tema og spørsmål innen psykisk helsefeltet.  Kontakt

Mestringsbloggen starter opp igjen i høst, og du kan bidra. Vi ønsker blogginnlegg om mestringsstrategier både fra personer med bipolar lidelse, pårørende og fra fagfeltet. Har du lyst til å bidra så send gjerne inn ditt innlegg til: post@bipolarforeningen.no

Gjennom Rådet for psykisk helse har vi sendt inn 2 søknader til Extrastiftelsen: Mestringsskolen som er en utvidelse av våre Mestringskurs, og en søknad om e-læringskurs for pårørende.

1. oktober forenkles ordningen for pasientreiser uten rekvisisjon.

4. desember, kl 13.00 – Thon Hotel Oslo Airport

Vi rydder opp på nettsiden og du kan oppleve at den er ustabil innimellom.

Søndag 23. april kl. 13.00 på Scandic Gardermoen, Jessheimvegen 467, Gardermoen

Bipolarforeningen Norge søker daglig leder i inntil 80 % stilling

Bipolarforeningen flytter til Hausmannsgt. 19 i Oslo 13. november. Vi er glade for å få kontorer og nærhet til alle våre samarbeidspartnere og få mulighet til å delta på det som skjer i langt større grad enn tidligere.

Bipolarforeningen ønsker Nina Antonov velkommen som ny daglig leder i foreningen fra 13. november. En nærmere presentasjon vil bli lagt ut etter tiltredelsen.

Er du medlem og lurer på hvem som jobber i administrasjonen? Eller kanskje du er en del av nettverket vårt, aldri har besøkt oss eller bare har lyst til å stikke innom? Nå har du muligheten!

Visste du at det er 40 000 personer med diagnostisert bipolar lidelse i Norge? Mange er foreldre og lever som folk flest. Antagelig kjenner du en av dem.

Ny, norsk forskning viser at det er en genetisk sammenheng mellom bipolar lidelse og høy intelligens. Mennesker med bipolar lidelse er ofte kreative og oppfinnsomme, og mange kjente kunstnere og artister har en bipolar lidelse.

Det å leve med bipolar lidelse er utfordrende. Det vet vi. Som medlem står du aldri alene - enten du lever med bipolar lidelse selv eller er pårørende. Bli med i fellesskapet!

Skal du delta på et webinar eller digitalt treff? Her er en mal for hvordan du laster ned Zoom på din maskin. Det er nok enklere enn du tror!

19.30-21.00 8. mars 2021

Digitalt via Zoom, påmelding for lenke

18.00-19.30 9. mars 2021

Digitalt via Zoom, påmelding for lenke